www.iiiWe.com » منابع بزرگ یافتن کتاب الکترونیکی رایگان

 صفحه شخصی امیرحسین تبریزی ورزقانی   
 
نام و نام خانوادگی: امیرحسین تبریزی ورزقانی
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  شهرداری تهران
شماره نظام مهندسی:  17-1-0-03758
تاریخ عضویت:  1390/09/14
 روزنوشت ها    
 

 منابع بزرگ یافتن کتاب الکترونیکی رایگان بخش عمومی

7

Planet eBook
http://www.planetebook.com
یک سرویس رایگان است که اساتید و دانشجویان می‌توانند مقالات سنتی موجود در آن را، رایگان دانلود کنند. سیاره eBook به صورت مرتب کلی عنوان جدید اضافه می‌کند که شما می‌توانید با عضویت در خبرنامه یا مشترک شدن در وبلاگ، آمار آنها را به دست آورید.
این سرویس همچنین یک پیش‌زمینه‌ای از عنوانی که مدنظر شماست ارائه می‌دهد که اگر چیزی را خواستید دانلود کنید بدون ترس و واهمه باشد و با خیال راحت بروید برای دانلود Ebook موردنظرتان.

E-Books Directory
www.e-booksdirectory.com
یک سرویس بسیار خوب و کامل حاوی ۳۰۸۹ عنوان از انواع مقالات و کتب و متون است و شما می‌توانید بوسیله جستجوی خوب این سرویس در میان دسته‌بندی‌های بسیار متنوع این سرویس به یافتن کتابهای به درد بخور برای خودتان بپردازید و آنها را دانلود کنید.

Science Books Online
www.sciencebooksonline.info
یک دایرکتوری از انواع کتاب‌های الکترونیکی در سرتاسر وب است. و هر روز هم اضافه می‌شود به لیستی که این سرویس ارائه می‌کند. شما می‌توانید کتابهایی را که معرفی می‌کند و شامل PDFهای سبک، تا کتابهای الکترونیکی گرانقیمت و سنگین هستند را به رایگان دانلود کنید. اگر کتاب خاصی مدنظرتان نباشد نگاه کردن به لیست‌های این یکی واقعا عالی است.

Free Book-s
www.freebook-s.com
یک موتور جستجوی بسیار زحمتکش است که در بین تمام منابع رایگانی که می‌شناسد می‌گردد برای پیدا کردن عنوانی که شما در جستجوی آن هستید. چند مورد سرچی که انجام شده است همه از همخوانی خوب نتایج با چیزهایی که مدنظر ما بوده است حکایت دارد. شما هم تست کنید. شاید به چیزهایی که دوست داشتید رسیدید که من امیدوارم همین طور هم شود .

BookServer
www.archive.org
یک موتور جستجوی فوق‌العاده است برای پیدا کردن، قرض گرفتن، دانلود کردن، خرید کردن و کلا هر حرکت موزونی که بشود به صورت دیجیتال انجام داد. یک خوبی بوک سرور این است که از طریق آن می‌توانید به لیستهایی از کتابهایی دست پیدا کنید که هم شامل کتابهای رایگان باشد و هم شامل کتابهای فوق‌العاده‌ای برای خریدن.

Flat World Knowledge
www.flatworldknowledge.com
یک شاهکار به تمام معنا برای کسانی است که دسترسی به اساتید فوق‌العاده قدرتمند در رشته خودشان ندارند. توی فلت ورلد نولیج شما با کتابهایی روبرو می‌شوید که توسط یک سری از غولهای رشته‌های تخصصی نوشته شده است و در آکادمی‌های بسیاری در آمریکا تدریس هم می‌شوند.

Google Books
www.books.google.com
یک میزبان است برای هزاران هزاران کتابی که در سرتاسر نت به صورت قانونی در دسترس دیگران قرار گرفته است. یک خورده سر و کله اگر با گوگل بوکز بزنید به چیزهای خارق‌العاده‌ای می‌رسید. مثلا در جستجوی پیشرفته می‌توانید یک نگاهی به Full view only books بندازید و از دنیای از کتابهایی که گوگل برای شما تدارک دیده است استفاده کنید.

www.Scribd.com
منابع کتابهای الکترونیکی در سطح نت بسیار پراکنده است و دسترسی به آنان بسیار مشکل است.
سایت اسکریبد برای اشتراک گذاری متون در سطح وب بوجود آمده است. شعار این سایت ” خودتان را آنلاین به اشتراک بگذارید ” است. بنابر ادعای خود سایت ماهانه ۱۰ ملیون نفر از متون و کتابهای این سایت بازدید می کنند و شما قادر خواهید بود در این سایت به جستجو میان ۳ بیلیون لغت بپردازید!!
از ویژگی های این سایت باید اول به این نکته اشاره کرد که شما می توانید اکثر فرمتهای پرکاربرد برای متون را مخصوصا doc و pdf را در این سایت استفاده کنید.
شما می توانید بدون ثبت نام هم در این سایت فعالیت کنید و با روشی که در بسیاری از سایت های اشتراک گذاری مرسوم است هرنوع نوشته خود را در سایت آپلود کنید. یک آپلود راحت و نسبتا سریع ، یک برچسب گذاری و توضیح کوتاه ، گرفتن آدرس و کار تمام است. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.
این سایت یک امتیاز بزرگ دارد و آن گنجینه فارسی آن است که شما می توانید با جستجو در میان زبانها زبان فارسی را یافته و کتاب خود را در آن جستجو کنید. برای کتابهای انگلیسی این قابلیت وجود دارد که شما می توانید فایل را آپلود و سپس به آن گوش دهید!!! امیدواریم این سیستم روزی برای زبان فارسی هم راه اندازی شود.
نکته دیگر این است که شما می توانید برای معرفی یک کتاب قسمتی از آن را توسط پلیر خود سایت در وبلاگ یا سایت خودتان نمایش دهید. نمونه این سیستم را در یوتیوب دیده بودیم که می توانستید ویدیو را در وبلاگ خودتان استفاده کنید. تفاوت اینجاست که در یوتیوب به خاطر سرعت پایین اینترنت قادر به تماشا به صورت آنلاین نبودیم ولی اینجا شما قادر خواهید بود که به خاطر متنی بودن مطالب آنرا بدون نیاز به دانلود بخوانید. اگر هم بخواهید دانلود کنید هم قابلیت جدیدی وجود دارد که شما می توانید مثلا یک فایل pdf را با فرمت مثلا doc دانلود کنید. جالب نیست؟
در ضمن شما میتوانید از کامیونیتی خوب سایت برای یافتن کسانی که با شما علائق مشترک دارند استفاده کنید که مسلما کار آمد خواهد بود.
روش آپلود
مسلما سرراست ترین راه همان انتشار از طریق سایت است. اگر شما لینکی از یک متن یا کتاب دارید می توانید از طریق آدرس زیر آن را بدون نیاز به مراجعه به سایت منتشر کنید. برای این کار کافی است به جای ستاره ها آدرس متن مورد نظر را بنویسید :
http://www.scribd.com/slurp?url=*********
راه بعدی ویژه فایرفاکسی هاست. جامعه فایرفاکسی ها باز هم به یاد شما بوده است و یک اکستنشن برای شما معرفی کرده است. این اکستنشن کم حجم از از اینجا قابل دانلود است. راهها همه به سوی اشتراک باز می شود.

سایت گیگاپدیا (gigapedia)
این سایت هزاران کتاب باارزش علمی را معرفی و لینک رایگان آنها را در دسترس کاربران می گذارد.
اما با دانلود و گردآوری کتابهای الکترونیکی و افزایش روزافزون تعداد فایلها، کاربران در استفاده از آنها عملاً دچار سرگیجه می شوند. در این حالت، پیدا کردن یک کتاب با موضوع و نویسندة خاص مستلزم باز کردن تعداد زیادی از فایلها است که در نهایت موجب اتلاق وقت و خستگی روان می شود؛ چنان که حتی گاهی کاربر به این نتیجه می رسد که جستجوی مجدد یک کتاب در اینترنت و دانلود آن به مراتب راحت تر و به صرفه تر از یافتن آن از بین فایلهای داخل هارد کامپیوتر است!
بهترین روش برای جلوگیری از این عوارض، طبقه بندی و مدیریت کتابهای الکترونیکی است، این امر باعث تسریع در دستیابی به کتاب مورد نظر می شود. یکی از مهمترین و مفیدترین نرم افزارهای مدیریت اطلاعات، نرم افزار EndNote است. کاربران با استفاده از این نرم افزار می توانند برای خود کتابخانة مجازی درست کرده و اسناد و فایلهای خود را در آن تنظیم و طبقه بندی نمایند. این نرم افزار با اتصال به نرم افزار Word باعث تسهیل امر ارجاع نویسی (رفرنس دادن) در نوشتن مطالب علمی می گردد. همچنین یکی دیگر از قابلیتهای این نرم افزار ارزشمند، قابلیت اتصال به بسیاری از پایگاههای اطلاعاتی و امکان دانلود اطلاعات از سایتها می باشد.
شما می توانید با دانلود و مطالعة فایلِ پاورپوینتِ زیر با نحوة دانلود کتاب از سایت گیگاپدیا (gigapedia) و روش ایجاد کتابخانه مجازی با استفاده از نرم افزار EndNote آشنا شوید.
http://www.4shared.com/file/142469078/f8084d49/Sociran_Gigapedi_EndNote.html

سایت avaxhome
www.avaxhome.ws
خیلی با این سایت کار نکردم.اما فکر کنم سایت خوبی باشه.
قسمت مربوط به مهندسی :
http://avaxhome.ws/ebooks/engeneering_technology free-books.us
http://www.free-books.us

وب سایت کتاب های رایگان الکترونیکی انگلیسی
www.ebook3000.com
www.ebooklobby.com
www.geteverymag.com
www.e-booksdirectory.com
www.ebookee.com
www.geteverybook.com
www.free-ebooks.net
www.memoware.com
www.pdfgeni.com
www.pdfoo.com
www.getfreeebooks.com
www.freebookspot.me
www.bookyards.com
www.bookboon.com
دیبا کتاب : http://www.dibaketab.com
کتابخانه الکترونیکی ویکیو : http://ebook.veyq.ir
http://www.afkhami.com/SearchBooks.htm
http://www.planetebook.com

دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 07:32  
 نظرات    
 
جلال بهرامی 18:21 دوشنبه 22 مهر 1392
0
 جلال بهرامی
عالی.تشکر
امیر یاشار فیلا 18:48 دوشنبه 22 مهر 1392
0
 امیر یاشار فیلا

ساغ‌اُلاسوز.
هانیه عشاقی 14:42 شنبه 11 آبان 1392
0
 هانیه عشاقی
ممنون
امیرحسین تبریزی ورزقانی 23:15 یکشنبه 12 آبان 1392
0
 امیرحسین تبریزی ورزقانی
خواهش میکنم.موفق باشید.